Kliplev Dart klub blev stiftet d. 7. april 2018 og kort efter godkendt af kommunen som folkeoplysende forening for alle.

Dart er fortsat en niche sport i Danmark, og den typiske dartklub har ca. 10-12 medlemmer. Kliplev Dart Klub kan nu mønstre i nærheden af 30 medlemmer hvilket vi er meget stolte over. Vi har desuden startet et ungdomshold i efteråret 2020.

Vi har 4 unikke moderne og DDU godkendte dartbaner til rådighed hvor vi selv har opfundet et elektronisk point system via en tablet og en monitor, som der har været stor fokus på fra unionens side. DDU indfører elektronisk pointstyring de kommende år.

Udviklingen og etableringen af dette system er foretaget med midler fra Kliplè Mærkens StøtteFond og Vestjysk Bank Fonden og enkelte private sponsorer. Banerne har vi også udviklet og selv etableret for at holde omkostningerne nede. Banerne overholder de internationale mål.

Kliplev Dart Klub har etableret vores baner i Kliplevhallen og vi viser gerne vores faciliteter frem. Vi er i konstant udvikling og forsøger konstant at nytænke dartspillet og vores setup til gavn for vores gæster og til vores udlejning. 

 

 Ønsker du at blive sponsor så er vi meget fleksible, men nedenstående er nogle standard pakker vi arbejder med. 


Sponsortilbud 1.       1-årig aftale: Pris 1500 kr.

*Logo på 1 stk. dartbane størrelse 45x20 cm. Setup laves af Kliplev Dart Klub.

*Logo på vores storskærm i dartlokalet under stævner, kampe, åbent hus, sponsorarrangementer, og øvrige aktiviteter.

*Logo på alle infoblade til samarbejdspartnere, medlemmer, hjemmeside, og klubbens officielle sociale medie kanaler.

 

Sponsortilbud 2.       2-årig aftale: Pris 2500 kr. 

Indeholder det samme som sponsortilbud 1 men som 2-årig aftale.

 

Sponsortilbud 3.       3-årig aftale: Pris 4000 kr.

Indeholder det samme som sponsoraftale 1 men med følgende tillæg.

 

*Mulighed for at afvikle 1 stk. arrangement i Kliplev Dart Klub uden omkostninger. 

Kliplev Dart Klub arrangerer en dartturnering over et par timer som varm up til firmafesten, sommerfesten, julefrokosten, for personaleforeningen, ledermøde, virksomhedens kunder eller samarbejdspartnere.

Vi tilbyder også forplejning til arrangementet, dog mod betaling. Tilbud og forslag hertil fremsendes separat. Vi imødekommer gerne andre forslag.

 

Gældende for alle 3 tilbud: Kliplev Dart Klub kontakter virksomheden for genforhandling inden aftalens udløb. Betaling skal som udgangspunkt ske inden 5 dage til Kliplev Dart Klubs konto: Reg. 8205   Konto. 4172035766.

 

 

Har ovenstående vakt jeres interesse og ønsker I at støtte dette nye initiativ hører vi meget gerne fra jer på nedenstående kontakt til sekretær Dennis Wierper. 

Tlf.: 21900070

 

På forhånd stor tak.

Bestyrelsen i Kliplev Dart Klub

Formand Allan J. Theede - Næstformand Torben Nielsen - Sekretær Dennis Wierper - Kasserer Klaus Møller – Best.medlem Kedde Hye –. Supl. Thomas Majholt. 

Revisor Dan Jacobsen, Sydbank,